DESPRE NOI

TALIDA COMSERVEXIM

a luat fiinta in anul 1997 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate il constituie distributia produselor de papetarie-birotica si jucarii.
Pornind la drum cu un numar mic de angajati, societatea noastra s-a dezvoltat continuu, ajungand in prezent la o distributie nationala.
Firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli prin prezentarea unei game variate de produse, a preturilor acestora si a profesionalismului din cadrul societatii.
Pentru noi cel mai important este dezvoltarea unei bune relatii cu clientul, si numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerintele clientilor.

Suntem parteneri de incredere:

Ce facem

Societatea noastra reprezinta cu succes peste 40 de branduri de top, printre care enumeram: Koh-i-Noor, Schneider, Parker, Maped, Globox, Ark, Noriel, Total Office (Disney), etc.
De asemeni suntem si importatori pentru un numar mare de produse, iar in prezent am devenit unic reprezentant si distribuitor al brandului Cello in Romania.

In permanenta avem in vedere extinderea gamei de produse, raspunzand astfel nevoilor si cerintelor clientului nostru, dorind in acest fel un parteneriat in prezent si in viitor.

VIZIUNEA NOASTRA

PROMPTITUDINE

Echipa TALIDA isi doreste ca viitorii si actualii clienti sa beneficieze de cele mai bune produse, la cele mai inalte standarde si preturi competitive.
Cu o vasta experienta in domeniul comercializarii produselor oferite, noi credem ca in relatia cu clientii primordiala este promptitudinea si corectitudinea. Ne place sa oferim serviciile pe care ne-ar placea noua sa le primim.

ORIENTAT CĂTRE CLIENT

Stim ca exista o nevoie clara de a aborda domeniul intr-un mod profesionist, orientat catre client, si credem ca avem trasaturile necesare pentru a va putea deveni un partener de nadejde.
Scopul nostru este acela de a avea o relatie personala cu dumneavoastra, o relatie cu un client-partener

COST PRIETENOS

In schimbul unui cost prietenos si corect, venim in intampinarea clientilor nostri, oferind servicii complete si solutii eficiente pentru problemele pe care le intampinati.
Pentru a va putea trimite o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati direct la numarul de telefon 0723.688.387 sau prin email la adresa contact@talida-distributie.ro si in cel mai scurt timp veti primi oferta noastra.

Scroll to Top